Best steakhouse – Las Vegas

Best steakhouse – Las Vegas

Vi lever i en tid hvor trening, sunn livsstil og grønnsaker står i fokus. Man kan knapt åpne en avis eller slå på tv’en uten at noen forteller en hva man skal spise og hvor mye man må trene for å være vellykket og lykkelig. Av alle syndere opp i alt dette helsestyret har kjøtt og sukker blitt pekt ut som fyfy-varer og man blir oppfordret til å spise så lite kjøtt som mulig. For noe tull! Kjøtt er ikke farlig, og hva er vel poenget med å være frisk og sunn om man ikke kan kose seg med en blodig ribeye i ny og ne? Vi mennesker har spist kjøtt så lenge vi har vært på jordkloden, og selv om vi kan innse at også fisk og grønt er viktig for et sunt og variert kosthold, er det totalt unødvendig å hevde at kjøtt gjør oss feite og late. Akkurat som det er med nesten alle andre retter er det ikke proteinkilden i seg selv som er problemet. Det er alt det fete tilbehøret. Det er fullt mulig å nyte en formidabel biffmiddag om man bare begrenser inntaket av fete sauser og poteter fritert i fett.

For alle som setter pris på et godt stykke kjøtt, er et enestående steakhouse som vet hvordan man får det aller beste ut av et hvert eneste kjøttstykke, et must å besøke. Det er ingenting verre enn å sette seg sulten til bords for så å få servert en indrefilet av okse som er stekt til døde av en uerfaren kokk. For å sikre at alle kjøttelskere skal være sikret en fenomenal kjøttopplevelse uansett hvor i verden de måtte befinne seg, tenkte vi at vi skulle fortelle om våre personlige favoritt-steakhouser rundt om i verden. Ifølge Spilleautomater.fyi har Las Vegas sakte men sikkert inntatt listen over nordmenns favorittreisemål i USA, så vi starter der.

SW steakhouse

En av våre absolutte favoritter når vi er i Vegas er å finne på Wynn Las Vegas. Kjøkkenet styres av den prisvinnende kokken David Walzog, som sammen med sitt team av dyktige kokker disker opp med det aller beste av kjøtt, og de har flere ganger vunnet prisen for sin T-bone steak. Ikke bare er maten til å dø for, men interiør og eksepsjonell service gjør opplevelsen komplett. Det skader heller ikke at de beste bordene gir en utsikt over Lake of Dreams. Vi kan anbefale alle å prøve kokk Walzogs svinekoteletter med sort trøffelkrem-mais, som trolig er noe av det beste vi noen gang har spist. Har man planer om å prøve lykken på blackjackbordet anbefaler vi at man gjør det før man setter seg til bords.

Golden Steer Steakhouse

Golden Steer Steakhouse ble grunnlagt i 1958 og er Las Vegas eldste steakhouse. De første årene hadde restauranten en gammel viktoriansk atmosfære som minnet mye om Gold Rush-perioden i San Francisco. Men på slutten av 90-tallet ble restauranten til manges skuffelse tatt inn i det nye århundret. De har dog gjort en glimrende jobb med å bevare atmosfæren til “Old Las Vegas” og dagen da Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis Jr. var bare noen av deres faste kunder. Helt siden begynnelsen har Golden Steer Steakhouse bare servert det aller beste av kjøtt. Gjennom årene har de opparbeidet seg et rykte for å ha USAs beste prime rib, new york steak og indrefilet. Golden Steer Steakhouse er en restaurant hvor lokalbefolkningen møtes og familier feirer bursdager, bryllup, jubileer og andre spesielle arrangementer. Golden Steer Steakhouse er tynget med Las Vegas historie og veggene er kledd med fotografier av stjerner som Tony “The Ant” Spilatro, Natalie Wood, Al Hirt, Nat “King” Cole, Joe DiMaggio, Elvis Presley og Mario Andretti, bare for å nevne noen. Dette er ikke bare en eksepsjonell matopplevelse, det er også en unik måte å få et innblikk i Las Vegas sin historie som USAs lekestue.

Privacy Policy